Tuinstrijd!

Print Print Print

Diny drinkt graag oploskoffie, Tiny liever thee. Diny kijkt graag naar haar kunstbloemen, Tiny houdt van wroeten in de tuin. Diny heeft de gordijnen liever dicht, Tiny houdt van gluren. Maar er is één ding dat Tiny en Diny gemeen hebben: ze kunnen niet tegen hun verlies!
Als op een dag de Minister van Gazon, Groen en Grazerij op de stoep staat, wordt duidelijk dat de buurvrouwen Tiny Flantuten en Diny Pol mee moeten doen aan de wijkwedstrijd: Wie heeft de mooiste tuin?

Onder toeziend oog van de Minister beginnen Tiny en Diny strijdlustig aan de wedstrijd; maar als één van de twee een stiekeme streek uithaalt, moet zelfs Wijkagent Stomp erbij geroepen worden.

Tuinstrijd! gaat over eerlijkheid en valsspelen, over goede buren en verre vrienden en over ergernissen in de tuin. Een hilarisch spannende, en muzikale voorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar.

Tuinstrijd! wordt gemaakt door Birgit van der Jagt, Bram van Oers, Karine Roldaan, Heleen van Wiechen en Kirsten Dijk
Decor: René Merbis
Grafisch ontwerp: Dennis Broné

 

Tuinstrijd! was onder andere te zien op Festival Met Hart en Ziel, Festival Elastiek, Kennemerduincamping Bakkum, in Tuincentrum De Boet, in de Rosmolenwijk Zaandam (Parteon), op Wijndomein De Koen, op het terras van eetcafé Marktzicht, op de Rosa Boekdrukkerschool en op ’t Terrasmus.
Vanaf juni 2014 is Tuinstrijd! -wegens succes- weer te programmeren op festivals en in theaters. Mis het niet! 

 

 

Tuinstrijd in reprise_flyer201301kl